[Internet werkt weer!]

Beste bewoners,

Sinds ongeveer tien minuten werken tv en internet weer. Herstart je router als dit bij jou of je huisgenoten nog niet het geval is. Het kan zijn dat je opnieuw je huurcontractnummer moet invoeren, maar waarschijnlijk hoeft dit niet.

De tv- en internetstoring is gisteravond ontstaan door een stroomstoring in een van de serverkasten onder de Pelikaanhof. Hierdoor heeft de apparatuur van Ziggo zonder stroom gezeten waardoor internet en tv niet meer werkten. De stroomstoring is nu verholpen.

We verwachten dat de problemen hiermee zijn opgelost. Bel echter vooral de ITTDesk als je nog verdere problemen ervaart na het herstarten van je router.

Groetjes,

Het Beheer
... Bericht uitklappenBericht inklappen

Bekijk op Facebook

UPDATE

Er komt een monteur naar de Pelikaanhof. Het beheer is hard bezig met het internet.
... Bericht uitklappenBericht inklappen

Bekijk op Facebook

Beste bewoners,

Er is een storing met betrekking tot internet en televisie.
De ITTdesk is hiervan op de hoogte en is aan het onderzoeken waar het vandaan komt.
Voor meer informatie kunnen jullie de Facebook en twitter van de ittdesk in de gaten houden.

Groetjes,
Het Beheer
... Bericht uitklappenBericht inklappen

Bekijk op Facebook

Home

De Pelikaanhof is een studentencomplex van DUWO gelegen aan de Pelikaanstraat / Hooigracht in Leiden. De flat is gebouwd in de jaren ’70 en sindsdien een aantal keer verbouwd en uitgebreid. De Pelikaanhof telt ongeveer 500 bewoners die allemaal studeren aan de Universiteit of Hogeschool.

Deze website wordt bijgehouden door de studentbeheerders van de Pelikaanhof. Heb je vragen over het pand, de schoonmaak, wasmuntjes, de fitness of andere zaken? Kijk eens bij de nieuwe Info & FAQ-pagina’s, waarschijnlijk staat je antwoord ertussen!

Staat je antwoord er niet tussen of wil je ons graag persoonlijk spreken? Kom dan vooral langs op een van de spreekuren (zie hieronder) of mail ons op beheerpelikaanhof@gmail.com! Spreekuren zijn leuk want we hebben koffie en thee en zijn best gezellig 🙂  Tot dan!

Spreekuren beheer (zomerrooster! tot 1 september)
Maandag:  09.00 – 10.00
Dinsdag:  19.00 – 20.00
Woensdag:  13.00 – 14.00
Donderdag:  19.00 – 20.00
Vrijdag:  10.00 – 11.00