Beste bewoners,

Gisterochtend heeft het pinapparaat ons helaas in de steek gelaten! Omdat vandaag de nieuwe niet bezorgd is kun je straks tijdens het spreekuur alleen met cash betalen voor wasmuntjes.
Excuses voor het ongemak!
... Bericht uitklappenBericht inklappen

Bekijk op Facebook

[Wasmachines dinsdag 12/9 niet in gebruik]

Beste bewoners,

Morgen, 12 september, zal Miele bezig zijn met onderhoud aan de wasmachines. Hierdoor zijn deze de hele dag niet beschikbaar. Reserveren is dus niet mogelijk. Excuses voor het eventuele ongemak!

-----------------------------------------------------

Tomorrow, september 12th, the washing machines will not be in use because of maintenance. Reservating the washing machines isn't possible.
... Bericht uitklappenBericht inklappen

Bekijk op Facebook

[Toelichting Servicekosten]

Beste bewoners,

Zoals jullie gemerkt hebben krijgen we dit jaar nogal wat minder servicekosten terug dan normaal. We hebben bij DUWO navraag gedaan naar dit verschil. Samengevat geeft DUWO de volgende oorzaak:

Waterbedrijf Dunea ziet sinds dit jaar alle gangen op de Pelikaanhof als individuele huishoudens. Dat is anders dan vroeger, toen werd de gehele Pelikaanhof namelijk gezien als een enkel huishouden, waardoor de vaste kosten voor een huishouden verspreid werden over alle gangen. Sinds dit jaar is dat niet meer. Verder is de belasting op leidingwater ook hoger geworden, omdat er nu 169 "huishoudens" zijn. Hierdoor vallen de kosten voor water een stuk hoger uit dan verwacht, waardoor we allemaal helaas minder terugkrijgen.

We hebben DUWO gecontacteerd over dit besluit. DUWO heeft bij Dunea geprobeerd dit terug te draaien, maar dit was helaas niet mogelijk.

We hopen hiermee enige onduidelijkheid over de servicekosten bij jullie te hebben weggenomen. Als je meer wil weten raden we je aan om contact te zoeken met DUWO, dan kunnen zij dit nog verder toelichten. Wij kunnen je namelijk helaas zelf niet verder helpen omtrent de verrekening van de servicekosten.

Groeten,
Het Beheer
... Bericht uitklappenBericht inklappen

Bekijk op Facebook

Home

De Pelikaanhof is een studentencomplex van DUWO gelegen aan de Pelikaanstraat / Hooigracht in Leiden. De flat is gebouwd in de jaren ’70 en sindsdien een aantal keer verbouwd en uitgebreid. De Pelikaanhof telt ongeveer 500 bewoners die allemaal studeren aan de Universiteit of Hogeschool.

Deze website wordt bijgehouden door de studentbeheerders van de Pelikaanhof. Heb je vragen over het pand, de schoonmaak, wasmuntjes, de fitness of andere zaken? Kijk eens bij de nieuwe Info & FAQ-pagina’s, waarschijnlijk staat je antwoord ertussen!

Staat je antwoord er niet tussen of wil je ons graag persoonlijk spreken? Kom dan vooral langs op een van de spreekuren (zie hieronder) of mail ons op beheerpelikaanhof@gmail.com! Spreekuren zijn leuk want we hebben koffie en thee en zijn best gezellig 🙂  Tot dan!

Spreekuren beheer:
Maandag:  09.00 – 10.00
Dinsdag: 19.00 – 20.00
Woensdag:  13.00 – 14.00
Donderdag:  19.00 – 20.00
Vrijdag: 10.00 – 11.00

Telefoonnummers beheer:
Omdat we onze nummers liever niet aan het hele internet laten zien zijn deze niet online te vinden. Zie voor onze nummers de prikborden in de opgangen of buiten, beneden bij de ingang van ons kantoor naast de fietsenkelder.