[Tijd om de gangen weer op te ruimen!]

Beste bewoners,

Het is weer zo ver. Wij zijn het hele gebouw doorgegaan! Kijk even of er op je gangdeur een briefje hangt. Hierop staat wat er opgeruimd moet worden. De gangen moeten voor de brandveiligheid namelijk helemaal leeg zijn! Dit betekent tegenwoordig helaas ook dat er geen kapstokken of papier/glas op de gang mag zijn. In de komende twee weken zal het beheer weer langskomen om te checken of jullie het hebben opgeruimd. Dit is de verantwoordelijkheid van de hele gang! Dus het is niet verstandig te denken "is niet van mij", maar spreek met de persoon van wie de spullen wel zijn.
Ook zullen deze rondes wat vaker plaatsvinden aangezien DUWO brandveiligheid erg belangrijk vindt!

Groetjes,

Het Beheer
... Bericht uitklappenBericht inklappen

Bekijk op Facebook

Home

De Pelikaanhof is een studentencomplex van DUWO gelegen aan de Pelikaanstraat / Hooigracht in Leiden. De flat is gebouwd in de jaren ’70 en sindsdien een aantal keer verbouwd en uitgebreid. De Pelikaanhof telt ongeveer 500 bewoners die allemaal studeren aan de Universiteit of Hogeschool.

Deze website wordt bijgehouden door de studentbeheerders van de Pelikaanhof. Heb je vragen over het pand, de schoonmaak, wasmuntjes, de fitness of andere zaken? Kijk eens bij de nieuwe Info & FAQ-pagina’s, waarschijnlijk staat je antwoord ertussen!

Staat je antwoord er niet tussen of wil je ons graag persoonlijk spreken? Kom dan vooral langs op een van de spreekuren (zie hieronder) of mail ons op beheerpelikaanhof@gmail.com! Spreekuren zijn leuk want we hebben koffie en thee en zijn best gezellig 🙂  Tot dan!

Spreekuren beheer:

Maandag:  09.00 – 10.00
Dinsdag:  19.00 – 20.00
Woensdag:  13.00 – 14.00
Donderdag:  19.00 – 20.00
Vrijdag:  10.00 – 11.00