Beste bewoners,

Wegens de vakantieperiode kan het beheer dit weekend voor de weekenddienst niet in Leiden zijn. Dus helaas kan het beheer je niet helpen als er iets mis gaat.
Als het brandalarm afgaat wordt deze uitgezet door Huschka, maar dit duurt wel langer. Als er problemen zijn met ongewenste mensen in het gebouw of ander overlast, bel de politie op het niet-nood nummer 0900-8844.
Als je jezelf hebt buitengesloten, neem contact op met je huisgenoten of zoek een andere slaapplek.

Het weekend nummer is overigens wel bereikbaar en die kunnen jullie bellen als jullie advies of hulp nodig hebben. Ook bij het brandalarm kunnen jullie bellen.

Onze excuses voor het ongemak.

Groetjes,

Het Beheer
... Bericht uitklappenBericht inklappen

Bekijk op Facebook

[Spreekuur donderdag vervalt!]

Beste bewoners,

Het spreekuur van morgen (do 20/7) komt helaas te vervallen. Het volgende spreekuur vindt plaats op maandag 24 juli.

Groetjes,
Het beheer
... Bericht uitklappenBericht inklappen

Bekijk op Facebook

[Miriam stopt!]

Beste bewoners,

Op dit moment zit ik mijn laatste spreekuur te houden. Na 3,5 jaar studentbeheerder te zijn geweest op de Pelikaanhof komt er een einde aan mijn beheerderscarrière(kuchkuch) en aan mijn studententijd in Leiden. Ik heb als studentbeheerder veel mogen meemaken(brand!) en heb veel kunnen leren. Na de vakantieperiode zal Dominique mijn positie in het beheer overnemen.
Misschien handig om bij deze mijn mobiele nummer te verwijderen uit je mobiel(als die erin staat). Ik ga namelijk nog een jaartje de student uithangen in Tokyo, Japan! Kost een beetje veel geld als je me dan per ongeluk belt.
Ik wens jullie allemaal nog een geweldige studententijd toe!

Groetjes,

Miriam
... Bericht uitklappenBericht inklappen

Bekijk op Facebook

Home

De Pelikaanhof is een studentencomplex van DUWO gelegen aan de Pelikaanstraat / Hooigracht in Leiden. De flat is gebouwd in de jaren ’70 en sindsdien een aantal keer verbouwd en uitgebreid. De Pelikaanhof telt ongeveer 500 bewoners die allemaal studeren aan de Universiteit of Hogeschool.

Deze website wordt bijgehouden door de studentbeheerders van de Pelikaanhof. Heb je vragen over het pand, de schoonmaak, wasmuntjes, de fitness of andere zaken? Kijk eens bij de nieuwe Info & FAQ-pagina’s, waarschijnlijk staat je antwoord ertussen!

Staat je antwoord er niet tussen of wil je ons graag persoonlijk spreken? Kom dan vooral langs op een van de spreekuren (zie hieronder) of mail ons op beheerpelikaanhof@gmail.com! Spreekuren zijn leuk want we hebben koffie en thee en zijn best gezellig 🙂  Tot dan!

Spreekuren beheer (zomerrooster! tot 1 september)
Maandag:  09.00 – 10.00
Dinsdag:  19.00 – 20.00
Woensdag:  13.00 – 14.00
Donderdag:  19.00 – 20.00
Vrijdag:  10.00 – 11.00