Er is (geluids)overlast van mensen in Het Vogelnest, wat nu? / I’m being disturbed by loud sounds from people in the Bird’s Nest, what do I do?

Laatst bijgewerkt: 30 augustus 2023

Mail gelijk de nestoren via vogelnestpelikaanhof@gmail.com. Heeft het echt nood? Dan kan je de nestoren bellen. Vanwege privacy, staan deze nummers niet online. De nummers van de nestoren staan vermeld op het whiteboard in Het Vogelnest en op de bellijsten van het beheer rondom Het Vogelnest.

———————————————————————————————–

Mail the nesters right away via vogelnestpelikaanhof@gmail.com. Is it an emergency? Then you can call the nesters. Due to privacy, these phone numbers cannot be found online. The numbers of the nesters are listed in the Bird’s Nest and on the lists of het Beheer at het Beheerdershok next to the door of the bicycle cellar at entrance B.