Hoe kan ik de nestoren bereiken? / How can I reach those in charge?

Laatst bijgewerkt: 30 augustus 2023

De nestoren, de bewoners die Het Vogelnest beheren, zijn Nanique Kok en Joël de Groot. Zij zijn te bereiken via vogelnestpelikaanhof@gmail.com van maandag op vrijdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Ook zijn de nestoren bereikbaar via Facebook en Instagram @VogelnestPelikaanhof. Ook checken zij twee keer per doordeweekse dag Het Vogelnest, in de ochtend en in de avond. In nood zijn Nanique en Joël te bereiken per telefoon. Deze nummers zijn voor privacyredenen niet online, maar zijn te vinden in Het Vogelnest.


The nesters, or the students who manage the Bird’s Nest, are Nanique Kok and Joël de Groot. These can be reached via vogelnestpelikaanhof@gmail.com from Monday to Friday between 10:00-17:00. The nesters can also be reached via Facebook and Instagram @VogelnestPelikaanhof. They also check the Bird’s Nest twice a weekday, in the morning and in the evening. In case of an emergency, Nanique and Joël can be reached by phone. These numbers cannot be found online for privacy reasons but can be found in the Bird’s Nest and on the call list of het beheer at het beheerdershok next to the door of the bicycle cellar at entrance B.