Hoe werkt de Ruilbieb van Het Vogelnest? / How does the exchange library work?

Laatst bijgewerkt: 30 augustus 2023

Alle boeken in Het Vogelnest behoren tot de Vogelnest Ruilbieb! Heb je je eigen  boeken onderhand wel uitgelezen en wil je nieuwe boeken ontdekken? Neem een boek uit Het Vogelnest mee en zet er je eigen boek voor terug. Zo is de collectie boeken hier constant in roulering. Let wel, dit is niet de enige ruilbieb die De Pelikaanhof heeft. Er is namelijk ook een Pelikaanhof Ruilbieb te vinden in toren A. 

———————————————————————————————–

All books in the common room belong to the Vogelnest Ruilbieb! It’s a little exchange library. Here you can exchange your own books for the ones in the Ruilbieb. Take a book from the Vogelnest and switch it with a book of your own in return. This way we keep the collection of books here in constant circulation. Please note there is another Ruilbieb in the building, namely De Pelikaanhof Ruilbieb located in tower A.