De Blinker (schoonmaak)

Laatst bijgewerkt: 12 februari 2023

De Blinker verzorgt de schoonmaak van de badkamers, keukens, toiletten, gangen, opgangen, liften, kelders, dakterras en binnenplaats van de Pelikaanhof. Het kantoor van De Blinker zit in de Pelikaanhof op nummer 132 (ingang D, beneden). Directeur van De Blinker is Paul Vermond.

De Blinker verzorgt onderhoudsschoonmaak. Het belangrijkste is dat zij het gebouw leefbaar houden en vorming van ongedierte tegengaan. Ga er dus niet vanuit dat je gang even blinkend schoon is als thuis – als bewoners dat willen, zullen ze het zelf moeten doen. Wat bewoners wél van De Blinker mogen verwachten:

  • 1x per week stofzuigen
  • 1x per week dweilen
  • 2x per week schoonmaak van de douches, keukens en toiletten mits deze opgeruimd zijn
  • 1x per week wc-papier bijvullen

NB: bovenstaande lijst bevat niet alle taken van de Blinker. Het beheer heeft een schoonmaakcontract met de Blinker. Wie zeer geïnteresseerd is hierin, kan dit komen inzien tijdens het spreekuur of mailen naar beheerpelikaanhof@gmail.com.

Klachten
Voor klachten of problemen die betrekking hebben op De Blinker: ga vooral even langs! Of bel met Paul via 071 514 7331. Bijna altijd kunnen problemen dezelfde dag of morgen worden opgelost. Het kantoor is geopend in de ochtend tussen 9:00 uur en 12:00 uur.

Kom je er niet uit? Mail dan het beheer op beheerpelikaanhof@gmail.com.

Pelikaanhof.nl © 2024
Stichting Belangenbehartiging Bewoners Pelikaanhof